UA

ОТП Банк в травні перевершив попередні показники приросту депозитів фізичних осіб

За підсумками роботи в травні 2014 року депозити фізичних осіб у національній валюті в ОТП Банку збільшилися на 292 млн грн. Таким чином, приріст депозитів фізичних осіб у гривні за місяць склав 13%, що є дуже високим показником, враховуючи динаміку депозитного ринку в Україні.

Загальна сума залучених ОТП Банком в травні нових строкових депозитів і ощадних рахунків у національній валюті перевищила 560 млн грн.

Більше того, кошти фізичних осіб у національній валюті в ОТП Банку порівняно з початком року зросли на 442 млн грн або 20%, що перевищує показники за квітень і свідчить про стабільну роботу фінансової установи та довіру вкладників.

«У квітні ми зафіксували рекордний приплив вкладів фізичних осіб на тлі відтоку депозитів громадян по системі. А наші показники в травні перевершили рекорд квітня, продемонструвавши стабільне зростання депозитного портфеля ОТП Банку», - акцентував Володимир Мудрий, Член Правління АТ «ОТП Банк».

Нагадаємо, за підсумками роботи в квітні 2014 депозити фізичних осіб у національній валюті в ОТП Банку збільшилися на 287 млн грн (+14%). Загальна сума залучених ОТП Банком в квітні нових строкових депозитів і ощадних рахунків у національній валюті перевищила 610 млн грн.

Більш ніж стабільний стан ОТП Банку підтверджується як всіма фінансовими показниками, так і незалежними рейтинговими оцінками. Так, нещодавно незалежне рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» оголосило про підтвердження довгострокового кредитного рейтингу АТ «ОТП Банк» на рівні uaА + зі стабільним прогнозом, що означає, що ОТП Банк характеризується високою кредитоспроможністю порівняно з іншими українськими компаніями. А в Рейтингу стійкості банків за перший квартал 2014 року, який опублікував портал «Мінфін», ОТП Банк посів 5-е місце серед 55 фінустанов країни.

На сьогодні в ОТП Банку діють спеціальні депозитні пропозиції: Депозит «Прибуткове літо» під 20% річних в гривні і акційний вклад з вільним зняттям та поповненням «Доступні гроші» під 15% річних.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація