UA

В ОТП Банку призначений член правління, відповідальний за управління ризиками

З 5 червня 2014 року Членом Правління, відповідальним за діяльність бізнес-лінії «Управління ризиками» АТ «ОТП Банк», призначений Тарас Олегович Проць. Також, відповідно до рішення Наглядової ради, Голова Правління пан Тамаш Хак-Ковач буде суміщати свою нинішню позицію з управлінням підрозділом «Фінанси і казначейство».

Тарас Олегович Проць з 6 листопада 2012 року і донині обіймав посаду Члена Правління і Фінансового Директора ОТП Банку, продемонструвавши високий рівень професіоналізму та вміння вирішення найскладніших завдань. Ці ж професійні якості пана Проця зараз стають більш затребуваними банком саме у сфері управління ризиками, враховуючи складну ситуацію на фінансовому ринку України та в країні в цілому.

Як зазначив Голова Правління ОТП Банку Тамаш Хак-Ковач, «Тарас володіє великим досвідом і професійною «хваткою» у сфері управління ризиками. У поточній ринковій ситуації тверда рука в ризиках набагато важливіша для нас, ніж хороший фінансовий директор».

У свою чергу, Тарас Олегович так прокоментував своє призначення: «Як професійний банкір я розумію, що саме ефективне управління ризиками стає запорукою стабільної роботи банку. Тому я без вагань прийняв пропозицію очолити бізнес-лінію «Управління ризиками», усвідомлюючи, що на цій посаді я зможу бути більш корисним банку. Крім того, досвід і кваліфікація всіх співробітників цього підрозділу зміцнюють мою впевненість в успішному вирішенні всіх поставлених завдань».

Біографічна довідка:

Тарас Олегович Проць у 2000 році закінчив Міжнародний християнський університет (м. Київ), отримавши диплом бакалавра бізнес-адміністрування з відзнакою. А також отримав ступінь магістра за спеціальністю «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» в Європейському Університеті (Київ).

Має більш ніж 13-річний досвід роботи у фінансовій сфері. Свою професійну діяльність розпочав у 2000 році в UniCredit Group (2000-2007 рр.), у 2007-2009 роках працював у компанії Deloitte & Touche. До ОТП Банку пан Проць перейшов з Банку Форум (група Commerzbank), де він обіймав посаду Члена Правління, відповідального за управління фінансами.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація