UA

ОТП Банк – банк, якому довіряють

ОТП Банк – банк, якому довіряють

АТ «ОТП Банк» став переможцем II Міжнародного конкурсу «Банк, якому довіряють - 2014» в номінації «Найбільш надійний та стійкий банк» за версією спеціалізованого видання «Банкір».

Конкурс покликаний сприяти зростанню довіри громадськості, клієнтів і партнерів до банківських установ. При оцінюванні лауреатів організатор заходу бере до уваги якісні критерії роботи банківської установи: надійність банку як партнера для ведення бізнесу, позитивну ділову репутацію, надійність депозитів юридичних і фізичних осіб.

Урочиста церемонія нагородження переможців конкурсу відбулася 22 травня. Від імені ОТП Банку нагороду отримувала Олександра Сокольська, начальник Управління продажів роздрібного бізнесу та управління мережею АТ «ОТП Банк».

«Довіра клієнтів є для нас найвищою оцінкою нашої роботи і найціннішою нагородою. Довіра наших вкладників грунтується на стабільній роботі банку навіть у найважчих умовах і підтверджується не дипломами і рейтингами, а показниками зростання депозитного портфеля ОТП Банку. Ми раді, що завдяки перевіреним бізнес-практикам, професіоналізму та відповідальності співробітників, ми в ОТП Банку можемо забезпечити для наших клієнтів таку цінну сьогодні фінансову стабільність і безпеку», - зазначила Олександра Сокольська.

Нагадаємо, за підсумками роботи в квітні 2014 року депозити фізичних осіб у національній валюті в ОТП Банку збільшилися на 287 млн грн або на 14%, що є дуже високим показником, враховуючи динаміку депозитного ринку в Україні. Загальна сума залучених ОТП Банком в квітні нових строкових депозитів і ощадних рахунків у національній валюті перевищила 610 млн грн.

Крім зазначеної нагороди, останнім часом ОТП Банк був також визнаний в ряді інших рейтингів: 9-е місце в Рейтингу «50 провідних банків України 2014» за версією журналу Комерсант, 4-е місце в Рейтингу «20 найефективніших банків України» за версією журналу Forbes, звання Фаворита Успіху 2013 в номінації «Споживчий кредит» на думку споживачів, топ-5 по приросту роздрібного кредитного портфеля за версією видання «Капітал» та інші нагороди.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація