UA

ОТП Банк у квітні нарахував понад 37,9 млн грн відсоткової винагороди за депозитами населення

За квітень 2014 року ОТП Банк виплатив понад 37,9 млн грн процентної винагороди за депозитами клієнтів-фізичних осіб. Із них майже 24 млн грн ОТП Банк виплатив за депозитами населення у національній валюті. За валютними депозитами Банком було нараховано відсотків на суми 871 тис. дол. США, 238 тис. євро та 21 тис. швейцарських франків.

«Ми можемо пишатися тим, що у сьогоднішні часи загального занепокоєння ОТП Банк виступив для своїх клієнтів своєрідним «острівцем стабільності». Просто стабільно і безперебійно працюючи, виконуючи всі свої зобов‘язання і не затримуючи платежі, ОТП Банк створює для своїх клієнтів такі актуальні сьогодні умови надійного збереження заощаджень і фінансового добробуту. Приріст нашого депозитного портфеля у квітні засвідчив, що наші вкладники належно оцінили переваги обслуговування в ОТП Банку», – акцентував Володимир Мудрий, Член Правління АТ «ОТП Банк».

Загалом, за підсумками роботи у квітні 2014 року депозити фізичних осіб у національній валюті в ОТП Банку збільшилися на 287 млн грн або на 14%, що є дуже високим показником, враховуючи динаміку депозитного ринку в Україні. Загальна сума залучених ОТП Банком у квітні нових  строкових депозитів і ощадних рахунків у національній валюті перевищила 610 млн грн.

На сьогодні в ОТП Банку діють спеціальні депозитні пропозиції: Депозит «Весняний подарунок» під 20% річних у гривні та Акційний вклад з вільним зняттям та поповненням «Доступні гроші» під 15% річних.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація