UA

ОТП Банк у квітні продемонстрував рекордний для ринку приріст депозитів фізичних осіб

За підсумками роботи у квітні 2014 року депозити фізичних осіб у національній валюті в ОТП Банку збільшилися на 287 млн грн. Таким чином, приріст депозитів фізичних осіб у гривні за місяць склав 14%, що є дуже високим показником, враховуючи динаміку депозитного ринку в Україні.

Загальна сума залучених ОТП Банком у квітні нових  строкових депозитів і ощадних рахунків у національній валюті перевищила 610 млн грн.

Більше того, кошти фізичних осіб в національній валюті в ОТП Банку порівняно з початком року виросли на 150 млн грн або 7%, що також є свідченням стабільної роботи фінансової установи і довіри вкладників, з огляду на значний відтік депозитів громадян з початку року по системі.

«У нинішній складний період для всієї банківської системи цифри і показники роботи банків практично говорять самі за себе. Наша капіталізація і ліквідність, що більше ніж у двічі перевищує норматив, свідчать про надійність банку, а приріст депозитного портфеля – про обґрунтовану довіру вкладників. Більше того, нам довіряють свої кошти вкладники навіть у регіонах з напруженим соціально-політичним фоном, адже у квітні депозитний портфель ОТП Банку у східному регіоні також виріс на 10%», - акцентував Володимир Мудрий, Член Правління АТ «ОТП Банк».

Нагадаємо, за підсумками першого кварталу 2014 року загальний депозитний портфель ОТП Банку досяг майже 10,4 млрд грн. Зокрема, кошти юридичних осіб зросли до 4,4 млрд грн, і кошти фізичних осіб зберегли стабільний обсяг майже 6 млрд грн. Регулятивний капітал Банку на кінець 1-ого кварталу склав 3,6 млрд грн (при нормативній вимозі не менше 120 млн грн). Показник поточної ліквідності досяг 82,77% (при нормативі 40%).

На сьогодні в ОТП Банку діють спеціальні депозитні пропозиції: депозит «Весняний подарунок» під 20% річних у гривні та акційний вклад з вільним зняттям та поповненням «Доступні гроші» під 15% річних.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація