UA

Шедеври світової оперети в Києві за підтримки ОТП Банку

24 квітня 2014 року з ініціативи Національної оперети України та Будапештського театру оперети і мюзиклу та за підтримки Посольства Угорщини в Україні, а також ОТП Банку, у Київському Національному академічному театрі оперети відбудеться святковий концерт «Кальман. Король Оперети!», присвячений всесвітньо відомому угорському композитору Імре Кальману.

Кальман – один із засновників і найвизначніших представників віденської оперети, що досягнув неймовірного успіху у 1915 році після прем’єри «Королеви чардашу» («Сільви») та залишив величезну творчу спадщину.

У святковій програмі вечора «Кальман. Король Оперети!» – масштабний концерт за участю вокалістів, хору, балету та оркестру Національної оперети, а також провідних артистів Будапештського театру оперети і мюзиклу. Серед номерів - вже добре відомі глядачам «Сільва», «Баядера», «Фіалки Монмартру», «Маріца», «Голландочка», а також прем’єри і номер-сюрприз.

«ОТП Банк є учасником міжнародної фінансової групи і представником в Україні найбільшого банку Угорщини. Логічно, що ми прагнемо бути представником не лише кращих банківських традицій, а й «провідником» міжнародного культурного обміну. Тому ми послідовно підтримуємо такі культурно-соціальні проекти», - розповідає Тамаш Хак-Ковач, Голова Правління АТ «ОТП Банк».

Даний творчий захід є вже не першим проектом, реалізованим спільними зусиллями та за підтримки посольства Угорщини в Україні та ОТП Банку. Серед інших спільних заходів – фестиваль «Сучасне кіно Угорщини», Міжнародний фестиваль кіно для дітей та юнацтва «Крила», виставки провідних угорських митців (наприклад, унікальна експозиція Віктора Вазарелі в рамках ART KYIV contemporary 2012), і попереду ще чимало задумів.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація