UA

ОТП Банк увійшов у ТОП-10 кращих компаній для лідерів

За результатами щорічного дослідження «Кращі компанії для лідерів», проведеного міжнародною компанією Hay Group у 125 країнах світу, включаючи Україну, ОТП Банк посів 9-е місце серед 42 українських компаній, що взяли участь у рейтингу.

Методологія оцінки організацій, що володіють кращими практиками плекання лідерів, передбачає всебічний аналіз потенціалу компанії. З одного боку, співробітники самі відповідають на питання щодо ефективності визначення та розвитку майбутніх лідерів у власній компанії та створення в ній культури лідерства в цілому. З іншого боку – назвати три кращі організації для лідерів пропонується зовнішнім респондентам: як представникам компаній, які не увійшли до рейтингу, так і «колегам» з топ-списку. При аналізі також враховується фактична інформація, така як «приховані резерви» для ключових позицій або кількість конкурентів, які хотіли б найняти до себе топ-фахівців компанії.

«В умовах економічних трансформацій лише компанії, зосереджені на високому професіоналізмі та розвитку інноваційного підходу, можуть запропонувати своїм клієнтам продукти та послуги стабільно високої якості. Крім того, досягнення успіху вимагає від компанії та її персоналу такі якості як гнучкість і рішучість, здатність розставляти пріоритети та адаптуватися до нових умов. Це ті якості, які ми плекаємо в наших співробітниках і називаємо лідерством», - коментує Наталія Лукаш, начальник Управління персоналу АТ «ОТП Банк».

За результатами 2013 року, кращі компанії для лідерства приділяють багато уваги мотивуванню лідерів в організації. Фактично, 73% компаній рейтингу надають кожному, на всіх організаційних рівнях, шанс розвиватися і використовувати можливості, необхідні для того, щоб вести інших.

ОТП Банк неодноразово визнавався лідером по роботі з персоналом, що підтверджено бронзовою нагородою UKRAINIAN BANKER AWARDS 2013 («Інвестгазета») у номінації «Кращий роботодавець», а також премією «Один з найбільш шанованих роботодавців» за результатами дослідницького проекту Reputation Сapital та HeadHunter.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація