UA

Головна сторінка сайту ОТП Банку – тепер зручніша користувачам і тішить зір

Реалізуючи заплановані активності з удосконалення параметрів користувача банківських систем і електронних інтерфейсів, ОТП Банк здійснив редизайн головної сторінки сайту банку.

У цих цілях співробітниками відділу розвитку електронного бізнесу ОТП Банку було проведено юзабіліті-аналіз сайту з урахуванням сучасних вимог і кращих веб-практик.

Зокрема, в рамках редизайну висоту головної сторінки сайту було зменшено на 20%, а також скорочено обсяг інформації, що дублюється, за рахунок модифікації барного та продуктового блоків. На підставі поведінкових факторів, було прийнято рішення винести контактні дані довідкового центру та мапу мережі банкоматів і відділень окремим блоком. А для зручності клієнтів Інтернет-банкінгу вхід до OTPdirekt було перенесено на головну сторінку.

Крім того, інший дуже затребуваний сервіс – конвертер валют – був розроблений та інтегрований в оновлений дизайн головної сторінки банку. Окремим стрімлайном в нижній частині головної сторінки сайту розміщені новини ОТП Банку та блок соціальної активності (іконки соц. мереж), щоб користувачам було зручніше відстежувати і реагувати на новини та події банку.

«Редизайн головної сторінки банку – це тільки початок, перший продукт цілого комплексу заходів із удосконалення електронних і банківських систем, запланованого в ОТП Банку на 2014-2015 рік. Адже ми розуміємо, що електронні шляхи взаємодії банку і клієнтів, отримання банківських сервісів і інформації сьогодні набувають особливо важливого значення», - прокоментувала проект Ілона Бондар, в.о. начальника відділу розвитку електронного бізнесу АТ «ОТП Банк».

У найближчому майбутньому на сайті ОТП Банку з'явиться нова мапа мережі відділень і банкоматів, а також буде проведена адаптація кредитних і депозитних калькуляторів до тачскрін-екранів.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація