UA

Дні сімейного кіно з ОТП Банком

Дні сімейного кіно з ОТП Банком

13 квітня 2014 року ОТП Банк дарує можливість сім'ям співробітників, а також підопічним благодійної організації «СОС Дитячі містечка Україна» переглянути якісне юнацьке кіно в рамках VI Міжнародного фестивалю кіно для дітей та юнацтва «Крила», який пройде в Культурному центрі «Кінотеатр «Київ». До уваги юних глядачів пропонується фільм-переможець номінації «Кращий фільм для підлітків» - «Послідовники Шерлока Холмса» угорського режисера Жолта Берната.

Дана соціально-спрямована акція об'єднала партнерські ініціативи ОТП Банку з Посольством Угорщини в Україні та Продюсерською агенціэю «Артмедіа», з одного боку, і благодійною організацією «СОС Дитячі Містечка Україна» - з іншого.

«У нас з'явилася можливість організувати для сімей наших співробітників та дітей, позбавлених батьківської опіки, показ якісного юнацького кіно, яке зараз вже стало рідкістю. Тому ми, звичайно, скористалися цією можливістю. Сподіваюся, перегляд гарного художнього фільму стане для всіх учасників приємним і корисним сімейним святом», - розповідає Тамаш Хак- Ковач, Голова Правління АТ «ОТП Банк».

Міжнародний фестиваль кіно для дітей та юнацтва «Крила» традиційно проводиться протягом усього навчального року, представляючи юному українському глядачеві можливість познайомиться з європейським кінематографом. У фестивалі беруть участь фільми, що відповідають жанру «сімейний», мають успіх у прокаті або нагороди МКФ, рекомендовані посольствами країн-учасниць, які отримали запрошення від оргкомітету фестивалю. Визначення переможців відбувається шляхом глядацького голосування відразу після сеансу перегляду фільму. Фільми фестивалю доступні до перегляду в столичних кінотеатрах «Кінопанорама», «Жовтень» та «Київ».

СОС Дитячі Містечка Україна – Некомерційна, неурядова, нерелігійна організація, що створює можливість для знедолених дітей жити у сім'ї. Міжнародна благодійна організація «Благодійний фонд «СОС Дитячі містечка» Україна є членом однієї з найбільших міжнародних неурядових благодійних організацій – SOS Children’s Villages International, яка вже понад 60 років захищає права та інтереси дітей у 133 країнах світу, керуючись принципами Конвенції ООН про права дитини.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація