UA

Лілія Лазепко (ОТП Банк) визнана кращим керівником банківської операційної сфери в Україні

Лілія Олегівна Лазепко, член правління, яка очолює операційну діяльність і ІТ ОТП Банку, визнана кращим керівником банківської операційної сфери в Україні за рейтингом Комерсанта.

Нагадаємо, нещодавно видавничий дім «Комерсант-Україна» спільно з компанією «Фінансовий клуб» опублікував третій і останній (на базі Комерсанту) комплексний щорічний рейтинг «50 провідних банків України». За результатами рейтингу, АТ «ОТП Банк» посів 9-те місце серед 50 провідних фінансових установ країни, продемонструвавши сильні і лідируючі позиції у низці ключових номінацій.

Лілія Лазепко названа «Кращим операційним директором банку» в Україні і обрана з-поміж 15 інших претендентів на це звання на основі голосування представників банків, які брали участь в анкетуванні дослідження «50 провідних банків України».

На запитання, у чому полягає її формула успіху, Лілія Олегівна відповіла: «Як на мене, містичних «формул успіху» не існує. Є щоденний труд. Є чітко поставлені цілі і маршрут до їх досягнення. Є підтримка команди і розуміння кожним співробітником своєї задачі і значимості. Саме тому я хочу розділити зазначену перемогу в рейтингу з усіма співробітниками ОТП Банку, які щоденно беруть на себе відповідальність і реалізують найскладніші проекти».

Серед операційних проектів, реалізованих в ОТП Банку в 2013 році, можна відзначити модернізацію системи клієнт-банк iFobs, розвиток сервісів споживчого кредитування, забезпечення роботи бізнес-підрозділів за допомогою MS Lync, автоматизацію узгодження розпорядчо-регулятивних документів, супроводу карткових заявок, впровадження системи автоматичної маршрутизації платежів між системами банку OTP Payment Router та інші.

Основне завдання ІТ ОТП Банку в цьому році – завершення впровадження основної операційної системи і фронт-системи, які покликані значно автоматизувати, прискорити і підвищити точність трансакцій. Крім того, на 2014 рік заплановано подальший розвиток системи дистанційного банкінгу OTP Smart – забезпечення доступу до фінансових послуг Банку через зручний інтерфейс власникам мобільних телефонів і планшетів (на базі операційних систем iOS, Android) та розширення переліку доступних онлайн послуг і продуктів, а також багато інших проектів, що підвищують якість і зручність послуг банку.

Детальніше про діяльність і пропозиції ОТП Банку можна дізнатися на сайті або за телефоном Інформаційного центру ОТП Банку 044 490 05 00.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація