UA

ОТП Банк: відкритість – це стандарт для нас і важливий критерій для клієнтів

За підсумками дослідження «Українського кредитно-рейтингового агентства» (UCRA) ОТП Банк увійшов у ТОП-10 інформаційно прозорих банків, що працюють на території України. Високий показник банку (63,63%) був отриманий на підставі проведеного аналізу якості розкриття інформації 30 найбільшими банками (виходячи з величини активів станом на 01.10.2013 р.).

У ході дослідження аналізувалося розкриття інформації за 3 основними блоками: структура власності та корпоративне управління; операційна діяльність та фінансова звітність; менеджмент і колегіальні органи.

Досягти високого показника в такому актуальному напрямку ОТП Банку вдалося завдяки прозорому і своєчасному інформуванню громадськості про зміни в структурі та організації роботи мережі відділень і точок продажів банку, розкриттю інформації про продукти і послуги, а також повному й чесному висвітленню фінансової звітності.

«Сьогодні відкритість і прозорість установ, яким клієнти довіряють свої заощадження, набуває особливого значення. Зараз вкладники вже більше уваги приділяють не величині відсоткової ставки, як було раніше, а рівню надійності банку, показникам стабільності операцій. Ми розуміємо, що потрібно нашим клієнтам, і готові, разом з високоякісними фінансовими сервісами, також забезпечувати нашим клієнтам необхідну стабільність та впевненість шляхом інформування про актуальний стан справ», - зазначив Тамаш Хак-Ковач, Голова Правління АТ «ОТП Банк».

Для отримання будь-якої інформації про ОТП Банк клієнти можуть скористатися найбільш зручним для себе каналом комунікації: Інформаційний центр (цілодобова лінія підтримки) за телефоном: 044 490-05-00 або через чат на сайті Банку. Крім того, поспілкуватися з Банком «вживу» давно можна за допомогою Skype, а також на сторінках ОТП Банку в соціальних мережах.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація