UA

ОТП Банк – знову Фаворит Успіху 2013 у споживчому кредитуванні

 ОТП Банк – знову Фаворит Успіху 2013 у споживчому кредитуванні

АТ «ОТП Банк» став Фаворитом Успіху 2013 у номінації «Споживчий кредит» з переможним статусом «Фаворит споживачів» за результатами незалежного рейтингового дослідження, проведеного в рамках щорічного Конкурсу торгових марок «Фаворити Успіху» в Україні.

ОТП Банк, представлений на ринку споживчого кредитування під брендом ОТП Кредит, отримує цю винагороду вже другий рік поспіль. Банк впевнено зберігає статус лідера ринку споживчого кредитування, що не лише свідчить про зваженість обраної стратегії, а й стимулює і надалі своєчасно задовольняти найактуальніші вимоги ринку, відповідаючи при цьому найвищим очікуванням клієнтів.

Переможці конкурсу визначаються за підсумками народного голосування, за участю трьох респондентських груп: експертного журі (професійних галузевих фахівців різного профілю), журі успішних людей (публічних і відомих осіб України, знаменитостей) і безпосередніх споживачів, які вказують свої персональні переваги, діляться думками, особистим досвідом та рекомендаціями на порталі FAVOR.com.ua. Отримані результати перевіряються незалежними аудиторами. Таким чином, даний рейтинг може вважатися реальним «зрізом» думок кінцевих користувачів оцінюваних послуг.

«Вивчення особливостей попиту споживачів, їх цінностей та стилю життя задає вектор для подальшого розвитку та модифікації наших продуктів. Дана нагорода свідчить про високий рівень задоволеності споживачів якістю отриманих послуг, з одного боку, та відповідність обраної стратегії очікуванням наших клієнтів – з іншого. Ми і надалі фокусуватимемось на потребах клієнтів, пропонуючи якісні, доступні та зручні банківські продукти», - зазначив Володимир Мудрий, Член Правління АТ «ОТП Банк».

Нагадаємо, за підсумками 2013 року ОТП Банк увійшов до п'ятірки лідерів у сегменті роздрібного кредитування за версією видання «Капітал», збільшивши обсяг свого роздрібного кредитного портфеля до 5,9 млрд грн.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація