UA

Асоціація лізингодавців відзначила кращих

Минулого тижня відбулися щорічні загальні збори членів Асоціація лізингодавців України, метою яких було підбиття підсумків минулого року. У рамках зборів Асоціація відзначила найбільш активних гравців ринку лізингу в 2013 році.

Так, «Особістість ринку лізингу», на думку директорів лізингових компаній, у 2013 році став генеральний директор «ОТП Лізинг»  Андрій Павлушин.

Також Асоціація відзначила ОТП Лізинг почесним дипломом за вагомий внесок у розвиток ринку автолізингу за успішні угоди з купівлі портфелів.

Друге та третє місця в номінації «Особистість ринку лізингу 2013» колеги віддали Йозефу Графу, Голові правління «Порше Фінанс Груп», та Кшиштофу Флорчаку, директору «Українського Лізингового Фонду», відповідно.

Асоціація лізингодавців щиро вітає цьогорічних переможців та бажає і надалі не збавляти темпів та задавати тонус усьому ринку.

На сьогодні ОТП Лізинг входить до трійки лідерів лізингового ринку України, володіючи портфелем близько 2 млрд грн.

Лізингова компанія ТОВ «ОТП Лізинг» була заснована в червні 2008 року як дочірнє підприємство АТ «ОТП Банк». «ОТП Лізинг» працює з провідними міжнародними та вітчизняними виробниками с/г техніки та обладнання, спецтехніки, легкового та вантажного автотранспорту, надаючи послуги фінансового і оперативного лізингу. Станом на березень 2014 розмір лізингового портфеля компанії складає близько 2 млрд. гривень, і компанія входить до трійки лідерів ринку лізингу України. «ОТП Лізинг» володіє повним набором інструментів для оптимізації лізингового процесу: гнучкість і лояльність у прийнятті рішень, індивідуальний підхід, кваліфіковане обслуговування та консультаційна підтримка.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація