UA

Акційний вклад «Доступні гроші» від ОТП Банку

Реалізуючи європейські стандарти обслуговування і за будь-яких обставин забезпечуючи фінансову стабільність своїх клієнтів, ОТП Банк представив новий фінансовий продукт – акційний вклад «Доступні гроші» під 15% річних, що є свідченням довіри новим та існуючим клієнтам банку. Дана депозитна пропозиція дозволить клієнтам не тільки надійно зберегти і примножити кошти, а й забезпечити вільний доступ до своїх заощаджень без втрати відсотків.

Вклад вже можна оформити з 24 лютого 2014 року на будь-який, навіть наймінімальніший період, під 15% річних, що безумовно є однією з найпривабливіших пропозицій на ринку. Крім того, акційний вклад «Доступні гроші» передбачає ряд переваг для клієнтів:

  • Високий рівень доходу за будь-якого періоду зберігання коштів, без необхідності фіксування терміну вкладу;
  • Можливість часткового зняття без втрати відсотків і без штрафних санкцій;
  • Виплата відсотків щомісячно;
  • Доступ до коштів у будь-який час (через мережу АТМ або інтернет-банкінг OTPdirekt);
  • Можливість переказу коштів на будь-який рахунок без відвідування відділення;
  • Безкоштовне оформлення та обслуговування рахунку;
  • Необмежене поповнення рахунку.

«Цією пропозицією ми, з одного боку, підтверджуємо свою стабільність і впевненість у нашій подальшій ефективній роботі, а з іншого – висловлюємо нашу довіру клієнтам Банку, які сьогодні хочуть мати повний доступ до своїх заощаджень. Упевнений, що наші вкладники гідно оцінять переваги нового акційного вкладу, який надає вільний доступ до коштів клієнтів, не поступаючись за прибутковістю  строковим депозитам, і, очевидно, будучи більш вигідним, ніж звичайне зберігання коштів на поточному рахунку або в банківському сейфі», - зазначив Володимир Мудрий, Член Правління АТ «ОТП Банк».

Платіжна картка, що випускається до рахунку, і сервіс дистанційного банківського обслуговування OTPdirekt роблять користування вкладом ще більш зручним і вигідним, дозволяючи за допомогою картки знімати гроші з рахунку в банкоматах і розраховуватися за товари та послуги в торговельній мережі.

Більш детальну інформацію можна отримати за телефоном Інформаційного центру ОТП Банку 044 490 05 00 або на сайті банку.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація