UA

Спеціальна кредитна пропозиція від ОТП Кредит на купівлю товарів мережі «Нова лінія»

ОТП Банк, представлений на ринку споживчого кредитування під брендом ОТП Кредит, відкрив відділи видачі кредитів у всіх гіпермаркетах мережі «Нова лінія». Крім того, в мережі розпочався масштабний розпродаж, який триватиме до 28 лютого.

Зокрема, за умовами спеціальної кредитної пропозиції протягом 6 місяців після оформлення кредиту клієнти можуть сплачувати тільки вартість товару без нарахування відсотків. При цьому у клієнтів є можливість дострокового погашення без будь-яких санкцій, що значно знижує кредитне навантаження і дає можливість зручного погашення кредиту. Крім того, застосовується проста і швидка процедура оформлення кредиту без довідок про доходи, поручителів і застави (потрібні тільки паспорт та ідентифікаційний код). Збільшена сума кредитування (від 300 до 40 000 грн), варіативний термін кредиту до 60 місяців, розвинені канали погашення кредиту є додатковими перевагами даної кредитної пропозиції.

Ця пропозиція на сьогодні є найбільш вигідною за термінами серед аналогічних продуктів на ринку. Оформити «день у день» кредит можна буде і на товари, ціна на які знижена в рамках сезонного розпродажу, який нині проводиться «Новою Лінією». Розмір знижки становить від 30 до 70% на більшість товарів з усіх продуктових груп.

Пункти видачі кредитів працюють у магазинах, які розташовані в Києві, Бучі, Борисполі, Дніпропетровську, Запоріжжі, Луцьку, Львові, Одесі, Сімферополі, Севастополі, Ужгороді, Харкові, Кременчузі та Херсоні.

Детальніше з питань спеціальної кредитної пропозиції можна проконсультуватися, зателефонувавши до Інформаційного центру ОТП Кредит за телефоном 0 800 503 505.

Нова лінія — всеукраїнська мережа гіпермаркетів формату DIY і Home Improvement. Перший гіпермаркет був відкритий у Києві в 2001 році. На сьогодні компанія здійснює торгівлю в 16 гіпермаркетах по всій Україні. Загальна торгова площа магазинів перевищує 230 тис. кв. м.

ОТП Кредит сьогодні є структурним бізнес-підрозділом АТ «ОТП Банк» (Україна), що займається розвитком споживчого кредитування. За час свого існування в якості фінансової компанії, ОТП Кредит накопичив великий досвід та досяг значних результатів з розвитку продуктів та послуг у сегменті POS – кредитування, ставши одним з головних гравців ринку.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація