UA

Акційний депозит «Чайна церемонія» і поїздка на о. Шрі-Ланка від ОТП Банку

У період з 13.01.14 по 28.02.14 року в ОТП Банку діє цікава акційна пропозиція – «Чайна церемонія» при відкритті депозиту у гривні. За умовами Акції, кожен клієнт, який в період Акції оформить в ОТП Банку депозит на суму від 10 000 до 200 000 гривень на термін 90-100 днів з виплатою відсотків по закінченню терміну дії депозиту, отримає миттєвий гарантований подарунок та візьме участь у розіграші чайного сервізу. Головний приз Акції – поїздка на о. Шрі-Ланка, яка буде розіграна серед учасників Акції по її закінченні та на умовах, що зазначені в офіційних Правилах Акції.

Крім того, за даним Акційним депозитом діє підвищена відсоткова ставка – до 19% річних.

«Ми сподіваємось, що дана депозитна пропозиція стане у нагоді нашим клієнтам. Адже, запроваджуючи її, ми не тільки подбали про надійне збереження та примноження коштів наших клієнтів, а й намагаємось додати тепла та затишку у ці зимові дні приємними подарунками і можливістю виграти подорож на мальовничий шматочок раю на Землі – острів Шрі-Ланка», - відзначив Володимир Мудрий, Член Правління АТ «ОТП Банк».

Детальніше про умови Акції можна дізнатися на сайті або в Інформаційному центрі банку ОТП Банку за телефоном 044 490 05 00 (телефон у Києві).

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація