UA

ОТП Банк удостоївся нагород у трьох номінаціях UKRAINIAN BANKER AWARDS 2013

За результатами щорічної національної премії UKRAINIAN BANKER AWARDS 2013, організатором якої є фінансово-економічний щотижневик «Інвестгазета», ОТП Банк став «бронзовим призером» у трьох номінаціях: Кращий Private Banking, Кращий працедавець банківського ринку, Кращий інвестиційний банк.

«Однією з основних наших переваг у сфері послуг Private Banking українські експерти вважають здатність ОТП Банку застосовувати досвід і ресурси материнського банку і групи OTP Group в цілому. І ми дійсно пишаємося тим, що нам вдалося запровадити такі високі групові стандарти і відмінні практики, які працюють на користь наших клієнтів», - прокоментувала нагороду в номінації «Кращий Private Banking» Олена Колосвєтова, керівник напрямків Private & Premium Banking АТ «ОТП Банк».

Призове місце у номінації «Кращий працедавець банківського ринку» є логічним продовженням низки нагород і визнання ОТП Банку як соціально відповідального і орієнтованого на розвиток персоналу працедавця. За словами Наталії Лукаш, HR директора ОТП Банку, «2013 рік, з усіма змінами, внутрішніми і зовнішніми, став для нас роком «Редизайну HR-процесів». Наші зусилля, в першу чергу, були спрямовані на створення відчуття безпеки і впевненості у наших співробітників, що є дуже важливим для кожної людини у часи змін. По-друге, ми працювали над ефективним налагодженням взаємодії між різними підрозділами, адже ефективні внутрішні комунікації слугують підвищенню конкурентоздатності компанії і її продуктів. І, нарешті, ми продовжили вже давно започатковані програми Кадрового резерву, розвитку управлінських компетенцій і командоутворюючих ініціатив».

Призером номінації «Кращий інвестиційний банк» ОТП Банк став завдяки відмінним результатам Компанії з управління активами «ОТП Капітал», яка входить до банківської групи. Фонди під управлянням компанії «ОТП Капітал» стали одними з небагатьох, які продемонстрували прибуткову діяльність у 2013 році. Інструменти фондів ОТП Капітал, завдяки спеціальним інвестиційним стратегіям, дають можливість клієнтам ОТП Банку диверсифікувати свої активи, збільшити дохідність та убезпечити від інфляції та девальвації.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація