UA

Про технологію MasterCard® PayPass™ від ОТП Банку розкажуть нові анімаційні герої

У листопаді ОТП Банк запустив інноваційний проект з безконтактною технологією оплат PayPass – на основі платіжної системи MasterCard. Першим етапом був початок масової емісії платіжних карток, які поєднують три технології: власне безконтактну технологію PayPass, стандартну магнітну смугу і чіп. Наступним сучасним етапом є впровадження іншого унікального продукту PayPass – картки-стікера, яка наклеюється на мобільний телефон, годинник, брелок або будь-який інший предмет, що надалі виконує функцію платіжного інструменту.

Застосування даної технології є практично революційним для платіжних звичок кожного – адже з карткою-стікером гроші завжди з вами, навіть якщо забули гаманець, а сам процес оплати відбувається екстра швидко і безпечно. Логічно, що про інноваційну технологію краще розповідати у незвичний та інноваційний для банківської сфери спосіб. Тому, в ОТП Банку і були вигадані дуже симпатичні корпоративні герої Оті і Пі, які у простій і доступній формі донесуть переваги даної технології до кінцевого споживача в серії ознайомлювальних роликів.


Оті і Пі наочно демонструють переваги PayPass від ОТП Банку
Оті і Пі наочно демонструють переваги PayPass від ОТП Банку

Вже найближчим часом кожен зможе побачити перший із роликів у відкритих джерелах. Надалі ці захоплюючі відеосюжети можна буде також переглянути на сторінках ОТП Банку в соціальних мережах Facebook і YouTube. Слідкуйте за життям Оті і Пі!

«Настав час говорити просто і доступно про серйозні речі, тим більше, що технологія PayPass, як одна з сучасних інновацій, дійсно робить життя людини більш комфортним. Ми хочемо донести цю ідею і сподіваємося, що Оті і Пі послужать цьому», - прокоментував запуск PayPass Володимир Мудрий, Член Правління АТ «ОТП Банк».

«Освітні ініціативи несуть дуже велику цінність для нашого суспільства, особливо якщо вони спрямовані на підвищення рівня знань про фінанси. Тому ми дуже раді, що ОТП Банк розповідатиме про переваги сучасних платіжних рішень у такий креативний і оригінальний спосіб», - сказала Віра Платонова, генеральний директор представництва MasterCard Europe в Україні.

Нагадаємо, ОТП Банк став одним із перших банків на українському ринку, який запустив технологію PayPass. Сьогодні в Україні близько 20 000 терміналів і більше 6000 торгових точок, які приймають до оплати картки і стікери PayPass. Мережа торгових точок з терміналами PayPass розширюється дуже швидкими темпами, що зумовлено очевидними вигодами як для підприємств торгівлі, так і користувачів.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація