UA

Визначені переможці 1-го розіграшу Акції – Депозит «Подвійна вигода»

ОТП Банк визначив переможців 1-го розіграшу Акції – Депозит «Подвійна вигода». Так, за результатами розіграшу шляхом випадкового вибору була визначена перша п‘ятірка володарів подвоєного доходу за вкладом, розміщеним в ОТП Банку в жовтні 2013 року. Переможцями жовтня стали: Анпілогов Валерій Олексійович, Бичина Анна Юріївна, Шкяу Тетяна Анатоліївна, Круподерова Юлія Володимирівна і Єщенко Микола Іванович.

Нагадаємо, що за умовами акції «Депозит – подвійна  вигода!», яка проводиться в ОТП Банку з 7 жовтня по 31 грудня 2013 року, всі клієнти – фізичні особи, які у період дії акції відкриють в ОТП Банку гривневий депозитний вклад на суму від 10 000 грн до 200 000 грн строком на три місяці під 15% річних, мають можливість подвоїти свій дохід за депозитом, а також гарантовано отримують сертифікат на знижку до 15% на тури від туристичної компанії «Туристичний Лідер». Додатково клієнти мають можливість виграти сертифікат на безкоштовне страхування КАСКО номіналом 10 000 грн від партнеру Банку – СК «Арсенал страхування». Головний приз акції – туристичний сертифікат на поїздку до Об‘єднаних Арабських Еміратів (номіналом 20 000 грн) – буде розіграно серед учасників акції після її завершення.

Ми вітаємо переможців першого розіграшу і сподіваємося, що отримана можливість подвійного доходу за вкладом стала приємним доповненням до вагомих переваг співпраці з ОТП Банком. Адже надійність ОТП Банку підтверджується стабільними фінансовими результатами, позицією ліквідності та показником адекватності капіталу, а також численними рейтингами та винагородами.

Регулятивний капітал Банку на кінець третього кварталу склав 3,96 млрд грн (при нормативній вимозі не менше 120 млн грн). Показник адекватності регулятивного капіталу станом на 14 жовтня 2013 року зафіксувався на рівні 19,47% (при нормативі 10%). Незалежне рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» присвоїло АТ «ОТП Банк» довгостроковий кредитний рейтинг на рівні uaА+ зі стабільним прогнозом. Крім того, всі депозити, розміщені в АТ «ОТП Банк», захищені Фондом гарантування вкладів фізичних осіб України.

Детальніше про умови акції можна дізнатися, зателефонувавши до Довідкового центру ОТП Банку за телефоном 044 490 05 00 (телефон у Києві).

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація