UA

Компанія ОТП Лізинг вийшла на 1 місце з нарощування бізнесу за підсумками 3-х кварталів 2013 року

Компанія «ОТП Лізинг», частина фінансової групи OTP Group, вийшла на 1 місце з нарощування бізнесу серед лізингових компаній України за підсумками трьох кварталів 2013 року (згідно з даними Асоціації лізингодавців України).

Розмір нового бізнесу «ОТП Лізинг» за 3 квартали склав понад 1,6 млрд грн. У третьому кварталі компанія також продемонструвала найбільше зростання портфеля – розмір активів збільшився на 600 млн грн.

Діяльність компанії «ОТП Лізинг» характеризується динамічними темпами росту і освоєнням нових можливостей лізингового бізнесу. Цього року портфель компанії зріс удвічі. Значне зростання пов'язане не тільки з органічним нарощуванням портфеля, але і з придбанням активів інших компаній. Нагадаємо, цього року компанія ОТП Лізинг придбала портфелі ІНГ Лізинг і Євро Лізинг на суму понад 600 млн грн.

«Незважаючи на негативні очікування в бізнесі і, зокрема, в лізинговій сфері, ОТП Лізинг продовжує виділяти фінансування для корпоративних клієнтів на придбання бізнес-обладнання, транспорту, сільгосптехніки. Ми продовжуємо розвивати спільні програми з виробниками, щоб запропонувати максимально комфортні умови для клієнтів, і таким чином надати їм вагому партнерську підтримку у теперішніх непростих економічних умовах. На цьому принципі засновується наш бізнес, і завдяки цьому він зростає», - коментує комерційний директор «ОТП Лізинг» Яніна Пономарьова.

На сьогодні ОТП Лізинг входить до трійки лідерів лізингового ринку України, володіючи портфелем понад 2 млрд грн.

Лізингова компанія ТОВ «ОТП Лізинг» була заснована в червні 2008 року як дочірнє підприємство АТ «ОТП Банк». «ОТП Лізинг» працює з провідними міжнародними та вітчизняними виробниками сільськогосподарської техніки та обладнання, спецтехніки, легкового та вантажного автотранспорту, надаючи послуги фінансового і оперативного лізингу. Станом на 1 листопада 2013 року розмір лізингового портфеля компанії складає більше 2 млрд гривень, і компанія входить до трійки лідерів ринку лізингу України. «ОТП Лізинг» володіє повним набором інструментів для оптимізації лізингового процесу: гнучкість і лояльність у прийнятті рішень, індивідуальний підхід, кваліфіковане обслуговування і консультаційна підтримка.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація