UA

Private Banking від OTP Bank знову визнано кращим в Угорщині і в Центральній та Східній Європі

Авторитетні видання The Banker і Professional Wealth Management (PWM), що входять до видавничої групи Financial Times Group, в рамках свого щорічного рейтингу Private Banking Awards 2013 удостоїли найбільший угорський банк OTP Bank Plc званням «Best Private Bank» у Центральній та Східній Європі, а також назвали найкращим у сфері private banking в Угорщині.

На думку експертів, OTP Private Banking є динамічним гравцем у регіоні Центральної та Східної Європи (ЦСЄ), який посідає домінуючу позицію на цьому ринку у своїй країні, Угорщині, і володіє відмінними представництвами в країнах присутності групи.

Основним фактором успіху банку є його унікальний комплексний підхід до розвитку цього напрямку на регіональному і груповому рівнях. OTP Bank не тільки застосовує різні критерії до сегментації клієнтів, але розробляє і впроваджує саме ті пропозиції, які найбільше затребувані клієнтами кожної окремої країни. Таким чином, високі групові стандарти слугують пріоритетним потребам клієнтів Private Banking у відповідності зі специфікою ринку країни присутності OTP Bank.

«Незважаючи на значне зменшення прибутковості цього бізнесу у зв'язку зі зниженням процентних ставок в Угорщині, OTP Private Banking зміг зберегти свою рентабельність за рахунок пропозиції більш затребуваних продуктів і послуг, більш складних інвестиційних інструментів для задоволення потреб клієнтів. З метою виконання цього завдання OTP Bank також провів роботу з удосконалення процесу управління ризиками та модернізації системи навчання менеджерів Private Banking та взаємовідносин з клієнтами», - підкреслив Андраш Такач, керівник Управління приватного банкінгу та інвестиційного бізнесу OTP Bank Plc.

Нагадаємо, що визнання високого класу послуг private banking останнім часом отримував не тільки материнський банк OTP Bank Plc., але і його дочірні компанії. Зокрема, Private Banking українського ОТП Банку неодноразово (у 2011, 2012 рр.) визнавався кращим за версією всесвітньо відомого британського фінансового журналу Euromoney. За словами Олени Колосвєтової, керівника напрямків Private & Premium Banking АТ «ОТП Банк», «банк бачить своє покликання не лише в наданні банківського сервісу вищої якості, а й у формуванні та розвитку ринку private banking як такого, шляхом впровадження нових послуг, комплексних рішень, партнерських програм і постійного підвищення кваліфікації менеджерів».

За підсумками 2012 року обсяг активів під управлінням OTP Private Banking збільшився на 24% до 3,37 млрд доларів США, а зростання клієнтської бази склало 22% порівняно з 13% середнім темпом росту серед конкурентів у східноєвропейському регіоні.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація