UA

ОТП Банк підтримав проведення громадського обговорення на тему: «БІДНІСТЬ – ПРИВІД ДЛЯ СИРІТСТВА?»

15 жовтня 2013 року, за підтримки ОТП Банку відбудеться Громадське обговорення на тему: «БІДНІСТЬ – ПРИВІД ДЛЯ СИРІТСТВА?». Захід приурочено до міжнародного дня боротьби з бідністю та 10-ї річниці роботи в Україні міжнародної благодійної організації «СОС-дитячі містечка», яка виступає організатором форуму.

Метою даної ініціативи є створення платформи для спільного пошуку кращих рішень проблеми соціального сирітства через бідність. У громадському обговоренні візьмуть участь експерти національного та міжнародного рівня, представники громадських та благодійних організацій, державних структур, навчальних закладів.

Програма заходу включає виставку дитячих робіт «Бідність очима дітей», розгляд відео-репортажів, експертну дискусію та громадське обговорення у форматі «відкритого простору».

Підтримка даного форуму ОТП Банком надається в рамках стратегічного співробітництва з МБО «СОС-дитячі містечка». «Рішення про надання допомоги було прийняте нами практично без обговорень. Ми усвідомлюємо, що не в змозі, навіть спільними зусиллями, одномоментно здолати бідність у країні, але мінімізація її наслідків, особливо для дітей, має бути громадським обов‘язком для всіх соціально відповідальних компаній», - відзначив Тамаш Хак-Ковач, Голова Правління АТ «ОТП Банк».

Програма СОС Дитячі Містечка Україна заснована у 1949 році в Австрії Г. Гмайєром, наразі працює у 133 країнах в рамках Конвенції ООН про Права дитини.

Програма використовує сімейні форми виховання, тим самим, дає можливість створити для дітей, що позбавлені батьківської турботи, умови, максимально близькі до родинних. СОС Дитячі Містечка Україна акцентує увагу на інтеграції дітей у суспільство: вони відвідують школи, дитсадки, спілкуються з дітьми із «звичайних» сімей.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація