UA

ОТП Банк представляє спеціальну тарифну пропозицію для нових корпоративних клієнтів

З 27.08.2013 по 30.11.2013 в ОТП Банку діє спеціальна тарифна пропозиція для корпоративних клієнтів при відкритті першого поточного рахунку – тарифний пакет «ОТР Бізнес Ліга + АКЦІЯ».

В умови тарифного пакета «ОТР Бізнес Ліга + АКЦІЯ» включено ряд безкоштовних послуг:
  • відкриття поточного рахунку;
  • підключення та розрахункове обслуговування з використанням системи «Клієнт-Інтернет-Банкінг OTP online»;
  • перерахунок готівки при зарахуванні на рахунок у національній валюті;
  • випуск необмеженої кількості корпоративних платіжних карток Visa Business / MasterCard Business.
Обслуговуючись на умовах акційного тарифного пакета, Клієнти можуть без додаткових комісій здійснювати необмежену кількість електронних вихідних платежів у національній валюті, отримувати виписки та довідки з рахунку, дублікати виписок строком давності не більше одного року. Крім того, передбачена зменшена вартість найбільш затребуваних послуг: вихідні платежі в іноземній валюті, продаж іноземної валюти з датою валютування «завтра» і «сьогодні», купівля іноземної валюти, видача готівки з рахунку в національній валюті, обслуговування корпоративної картки Visa Business / MasterCard Business протягом терміну дії (3 роки).

Умови Акції розроблені спеціально для компаній із загальним річним обігом до 400 млн грн. Після закінчення 3-місячного періоду дії тарифного пакета «ОТР Бізнес Ліга + АКЦІЯ» клієнти зможуть перейти на зручний для них тарифний план.

«В умови ТП «ОТР Бізнес Ліга + АКЦІЯ» включено ряд найбільш затребуваних послуг, використання яких дозволить Клієнту познайомитися з Банком, оцінити високу якість сервісу, широкий спектр надаваних послуг і після закінчення дії акції продовжити співпрацю на зручних і вигідних для нього умовах», - зазначила Ольга Байцар, Начальник Управління корпоративних продуктів та сервісу АТ «ОТП Банк».

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація