UA

ОТП Банк змінив голосове меню! Тепер користуватися послугами банку стало ще легше та зручніше!

ОТП Банк зробив ще один крок назустріч існуючим та майбутнім клієнтам, раціонально змінивши голосове меню Довідкового центру.

Тепер у Довідковому центрі ОТП Банку клієнтам стало легко дізнатись про стан кредиту та щомісячний платіж, просто вказавши з телефону номер кредитного договору та номер паспорту. Аналогічно можна зручно дізнаватися про умови кредитування, отримання кредитної картки та депозитні програми.

Звертаємо увагу користувачів системою дистанційного банкінгу OTPdirekt, що інформація щодо користування системою тепер доступна під цифрою «5» голосового меню.

«Найголовнішим для нас завжди є оперативне вирішення потреб клієнтів з найвищою якістю обслуговування. Сьогодення диктує інші правила гри у такому швидкому темпі життя. Ми підтримуємо клієнтів у їхньому постійному розвитку та бажанні отримувати необхідне «тут і зараз». Оновлене голосове меню дозволяє краще задовольняти потреби клієнтів, економити їх час та полегшувати доступ до інформації. Саме тому основною метою для нас стало покращення якості обслуговування клієнтів, що телефонують до Довідкового центру ОТП Банку. Рівень доступності до співробітника банку для клієнта збільшився до 97%, тобто ще більше клієнтів обслуговуються у найкоротший час – до 20 секунд», - підсумувала Олександра Сокольська, Начальник управління з продажів роздрібного бізнесу та управління мережею АТ «ОТП Банк».

Для зручності наводимо перелік пунктів оновленого голосового меню:

«1» - Блокування картки, баланс на картці, інформація з кредиту
«2» - Кредити готівкою
«3» - Кредитні картки
«4» - Депозитні програми
«5» - Послуга OTPdirekt
«6» - Курси валют

Отже, якщо у вас кредит готівкою, кредит на товар або послугу, набирайте +38 044 490 05 00 та, користуючись голосовими підказками, натискайте «1» та «3».

У найближчому майбутньому планується автоматизувати й інші банківські послуги, тож слідкуйте за новинами ОТП Банку!

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація