UA

ОТП Банк надав фінансування групі компаній «КСГ Агро» у розмірі 40 мільйонів гривень

У липні 2013 року АТ «ОТП Банк» та група компаній «КСГ Агро» (м. Дніпропетровськ) досягли домовленості про надання фінансування на загальну суму 40 мільйонів гривень. Цільове використання – фінансування витрат, пов'язаних з виробництвом і вирощуванням сільськогосподарської продукції.

За словами Алли Бініашвілі, члена Правління АТ «ОТП Банк», «ми активно впроваджуємо в життя нашу стратегію фінансування агропромислового комплексу як надзвичайно перспективної та стійкої до кризових явищ галузі економіки. Наше розуміння специфіки бізнесу, багаторічний досвід та позитивна репутація серед клієнтів дозволяють ОТП Банку й надалі підтримувати вітчизняного аграрія та допомагати якнайповніше розкрити потенціал української землі».

Фінансовий директор групи KSG Agro Андрій Савчук відзначив, що «у роботі з банківськими установами нам надзвичайно важлива оперативність та готовність до нестандартних рішень. ОТП Банк забезпечив відмінний рівень взаємодії, тому ми плануємо поетапне розширення співпраці».

KSG Agro S.A. – вертикально інтегрована компанія, яка працює практично в усіх сегментах агроринку, включаючи виробництво, зберігання, переробку та продаж сільськогосподарської продукції. Активно розвиває сегмент тваринництва і запустила виробництво біопалива. Земельний банк компанії складає 92 тис. га. Акції компанії котируються на Варшавській фондовій біржі.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація