UA

Звершився період дії акційної пропозиції «Вклад Подвійний +»

Вклад «Подвійний +», який об'єднав властивості класичного депозиту та інвестиційного фонду, стає все більш популярним продуктом серед клієнтів ОТП Банку. За результатами розміщення, термін дії якого закінчився 15 червня 2013 року, було залучено понад 10 млн. гривень, що вдвічі перевищує показник залучення в ході запуску в 2012 році. Умови акційного вкладу передбачали підвищену відсоткову ставку за строковим депозитом 20,5% річних і можливість отримання додаткового доходу від інвестицій в інструменти грошового ринку.

Група ОТП є єдиною фінансовою установою, яка запропонувала «гібридний» продукт на українському ринку. «Успішний досвід наших угорських колег дозволив нам розробити і реалізувати цікавий і перспективний інструмент для наших клієнтів», - коментує Генеральний директор КУА «ОТП Капітал» Григорій Овчаренко. Отриманий результат є свідченням інтересу клієнтів до інструментів фондового ринку та підтвердженням правильності обраної стратегії адаптації фінансових продуктів до потреб клієнтів в існуючих умовах української економіки.

* Увага: прибутковість інвестицій, здійснених на фондовому ринку, може збільшитись або зменшитись; результатами інвестування в минулому не гарантуються доходи в майбутньому. Держава не гарантує прибутковість інвестицій на фондовому ринку. ТОВ «КУА «ОТП Капітал» не гарантує розмір прибутковості інвестиційних інструментів, вказаних у даному інформаційному повідомленні.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація