UA

ОТП Банк розпочав співпрацю з Благодійним Фондом «Благомай» у рамках своєї соціальної діяльності

Реалізуючи свою місію, одним із наріжних каменів якої є концепція корпоративної соціальної відповідальності (КСВ), АТ «ОТП Банк» почав довгострокову співпрацю з Благодійним фондом «Благомай». У рамках цього проекту планується реалізувати всі напрацьовані в банку форми і методи надання та залучення благодійної допомоги.

Основний напрямок діяльності Фонду – допомога дитячим будинкам, притулкам, школам-інтернатам, дитячим будинкам сімейного типу, центрам соціально-психологічної реабілітації дітей, що знаходяться на території України. Мета напряму – соціальна адаптація до реального життя в суспільстві дітей, які не мають можливості повноцінно розвиватися і радіти життю. На даний момент Фонд «Благомай» опікує 17 дитячих будинків Київської області та 1 в Житомирській області. Детальніше ознайомитися з концепцією, командою, проектами та звітністю Фонду можна на сайті організації.

Зазначимо, що ОТП Банк має великий досвід у реалізації благодійних проектів різної спрямованості. Так, в рамках проекту «Кожна копійка дарує надію!», який ОТП Банк проводить спільно з благодійною організацією «СОС Дитячі Містечка Україна», здійснюється збір коштів на користь програми соціального розвитку для дітей, позбавлених або під загрозою втрати батьківської опіки. Різними способами (фінансовими та волонтерськими) банк допомагає спеціальним дитячим установам, школам, дитячим будинкам, сприяє розвитку талантів. Підтримкою ОТП Банку користується також Центр «Дебра-Україна» (МГО «Дерматологи - Дітям»), який займається допомогою в лікуванні та догляді за дітьми, що страждають на бульозний епідермоліз.

«Ми маємо намір і надалі, незважаючи на складні економічні умови, в міру можливостей продовжувати і розвивати наші соціальні ініціативи. І причина не тільки в підтримці іміджу соціально відповідальної компанії, а в розумінні того, що економічний, громадський та культурний розвиток суспільства, частиною якого є і наш банк, в кінцевому підсумку приводить до підвищення загального добробуту населення, і як результат, до збільшення капіталізації банку», ‒ зазначив Голова Правління АТ «ОТП Банк» Тамаш Хак Ковач.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація