UA

ОТП Кредит пропонує вигідні кредити на купівлю товарів мережі «Нова лінія»

ОТП Кредит, що є представницьким брендом АТ «ОТП Банк» на ринку споживчого кредитування, пропонує скористатися спеціальними умовами кредитів на купівлю будь-яких товарів мережі будівельно-декоративних гіпермаркетів «Нова лінія». Так, у період з 1 червня до 31 серпня 2013 року, покупці мають можливість придбати у кредит на вигідних умовах товари для будівництва, ремонту та декору, професійну техніку тощо.

Зокрема, протягом 5 місяців після оформлення кредиту клієнти можуть сплачувати тільки вартість товару без нарахування відсотків. Крім того, застосовується проста і швидка процедура оформлення кредиту: без довідок про доходи, поручителів та застави (потрібні тільки паспорт та ідентифікаційний код). Низька річна відсоткова ставка 0,01%, варіативний строк кредиту: від 3 до 24 місяців, розвинені канали погашення кредиту є додатковими перевагами даної кредитної пропозиції. Представники ОТП Кредит готові проконсультувати і швидко оформити кредит на необхідну суму (від 300 до 25000 грн) у кожному із 16 будівельно-декоративних гіпермаркетів мережі «Нова Лінія», що знаходяться у 14 містах України.

Нова лінія — національна торгівельна мережа в Україні, що складається з 16 гіпермаркетів в 11 областях. АТ «Нова Лінія» було засновано на початку 2000 року і стало першим торговим центром формату DIY (Do it yourself — «Зроби Сам») в Україні. Асортимент товарів, представлених в торгових центрах, налічує близько ста тисяч найменувань. Загальна площа всіх торгових центрів «Нова Лінія» ‒ близько 250 000 кв. м. «Нова Лінія» ‒ це сучасні гіпермаркети з доступними цінами і високоякісним товаром.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація