UA

ОТП Банк пропонує оформлення турів в рамках партнерської програми «Туризм і подорожі»

Починаючи з червня 2013 року, в ОТП Банку стартував проект «Туризм і подорожі», в рамках якого клієнти зможуть швидко та комфортно купувати тури в безвізові країни (Туреччина, Єгипет тощо) через відділення банку.

В основу проекту лягла співпраця ОТП Банку з мережею туристичних агенцій «Поїхали з нами». В рамках спільного проекту на стороні банку будуть виділені співробітники-консультанти, які зможуть проконсультувати клієнтів щодо доступних турів, вартості та інших умов, а з боку туристичного агентства спеціальна команда буде відповідати за підбірку турів, консультації, бронювання, оповіщення і загальний супровід туристів. Агентством вже розроблені підбірки турів для молодіжного відпочинку, відпочинку з дітьми, спокійного пляжного відпочинку, пропозиції готелів різного рівня, турів різною тривалістю, різні міста для вильоту в Україні (всього 9 міст-аеропортів).

Крім того, додатковим істотним плюсом цього продукту є вигідні цінові пропозиції (зокрема, на «гарячі» путівки), а також можливість оформлення швидкого кредиту на необхідну для відпочинку суму. Клієнтам необхідно лише відвідати відділення ОТП Банку, вибрати бажаний тур і протягом 30 хвилин отримати повне фінансування на його покупку. До оформлення кредиту застосовується спрощена процедура експрес-кредитування, реалізована в ОТП Банку. При цьому, на вибір клієнта, може бути виданий як кредит готівкою, так і кредитна карта з відповідним лімітом.

Концепція продажу небанківських партнерських продуктів вже успішно реалізована також в інших банках OTP Group і служить ще одним кроком до досягнення головної мети ОТП Банку – стати «банком №1» для кожного клієнта.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація