UA

OTP Bank запровадив послугу термінового зарахування коштів від продажу іноземної валюти

АТ «ОТП Банк» пропонує своїм корпоративним клієнтам скористатися послугою термінового зарахування коштів від продажу  іноземної валюти. Дана послуга має першорядне значення для підприємств, оскільки дає їм можливість оперативно здійснювати платежі за рахунок коштів у національній валюті, які надійдуть на поточний рахунок до проведення остаточних розрахунків з продажу іноземної валюти. За умови надання до Банку заяви про продаж іноземної валюти до 10-00 поточного операційного дня, більша частина коштів від продажу зараховується на поточний рахунок компанії вже до 11-00 того ж операційного дня. Зарахування відбувається у два етапи у співвідношенні 70/30, а саме:

  • 70% коштів від продажу зараховуються на поточний рахунок компанії до 11-00 поточного дня;
  • 30% коштів від продажу зараховуються на поточний рахунок компанії протягом операційного часу поточного дня.

«Ми добре усвідомлюємо, що в сучасних бізнес-умовах оперативність та своєчасність проведення розрахунків є одним із вирішальних факторів при налагодженні партнерських відносин з контрагентами. Саме тому, реалізуючи нашу клієнт-орієнтовану місію і постійно розширюючи спектр послуг, ми запровадили нову послугу термінового зарахування коштів від продажу іноземної валюти і сподіваємося, що вона стане у нагоді нашим клієнтам у вирішенні їх бізнес-завдань», - зазначила Ольга Байцар, Начальник Управління корпоративних продуктів та сервісу АТ «ОТП Банк».

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація