UA

ОТП Банк відкрив кредитну лінію для Інтерпайп Україна

У квітні 2013 року АТ «ОТП Банк» та ТОВ «Інтерпайп Україна» домовились про надання підприємству фінансування у вигляді кредитної лінії на поповнення обігових коштів у обсязі 10 млн. дол. США.

«Нам надзвичайно приємно продовжити багаторічну співпрацю з компанією Інтерпайп, яка характеризується не тільки бездоганною репутацією на ринку, але й інноваційним підходом до виробництва. Запуск заводу «Інтерпайп сталь» повинен стати прикладом для інших виробників як з точки зору обсягу інвестицій, так і рівня сучасних технологій, впроваджених на підприємстві. Ми, у свою чергу, продовжуємо забезпечувати кредитним ресурсом економіку України, фінансуючи коротко- та середньострокові потреби надійних позичальників», - зазначила Алла Бініашвілі, Член Правління АТ «ОТП Банк».

«Компанія ІНТЕРПАЙП активно розвивається: відкрито інноваційний завод ІНТЕРПАЙП СТАЛЬ, впроваджуються масштабні технологічні зміни на інших промислових активах. Зміцнення партнерських відносин з такою великою фінансовою структурою, як ОТП Банк, дозволить нам не тільки покращити якість кредитного портфеля ІНТЕРПАЙП, а й допоможе  створити надійну платформу для реалізації стратегії розвитку компанії», - відзначив Владислав Шульга, Директор з фінансів та економіки ТОВ «Інтерпайп Менеджмент».

ІНТЕРПАЙП – міжнародна вертикально-інтегрована трубно-колісна компанія, яка входить до десятки найбільших у світі виробників безшовних труб та є третім за величиною виробником суцільнокатаних залізничних коліс у світі. Продукція компанії постачається більше ніж у 80 країн через мережу торговельних офісів, які розміщені на ключових ринках СНД, Близького Сходу, Північної Америки та Європи.

У 2012 році на підприємствах компанії вироблено понад 1,2 млн. тон трубної та колісної продукції.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація