UA

Зміни у складі Правління АТ «ОТП Банк»

Михайло Кузьмін, Член Правління АТ «ОТП Банк», відповідальний за діяльність бізнес-лінії «Управління ризиками», покидає склад Правління банку у зв‘язку із його рішенням продовжити роботу поза межами банку. Рішення щодо припинення повноважень Михайла Володимировича в якості Члена Правління було затверджене на засіданні Наглядової ради АТ «ОТП Банк» і набуває чинності з 26 квітня 2013 року.

Михайло Володимирович Кузьмін розпочав свою діяльність у банківському секторі у 1997 році. У різні часи обіймав посади дилера, начальника відділу, начальника управління, обирався членом Правління у банках Енергобанк і ВАБанк. У 2001-2004 роках обіймав посаду старшого експерта управління ризиками в Райффайзенбанк Україна. В OTP Bank працює від самої появи банку на українському ринку – з листопада 2006 року на посаді Директора з управління ризиками. На посаду Члена Правління АТ «ОТП Банк» Михайла Кузьміна було призначено у червні 2009 року.

Голова Правління ОТП Банку Тамаш Хак-Ковач, висловлюючи подяку пану Кузьміну за роки роботи в банку, відзначив його «сильні і правильні рішення, які приймались і в періоди кризи, і в часи стабільного росту ринку».

Після припинення повноважень пана Кузьміна відповідальність за діяльність бізнес-лінії «Управління ризиками» буде покладено на Голову Правління АТ «ОТП Банк» Тамаша Хак-Ковача.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація