UA

У Києві за підтримки ОТП Банку пройде Четвертий Фестиваль «Сучасне кіно Угорщини»

З 16 до 21 травня 2013 року у Культурному центрі «Кінотеатр «Київ» міста Києва проходитиме Четвертий Фестиваль «Сучасне кіно Угорщини». Традиційно Фестиваль приурочений до святкувань Дня Європи в Україні, і так само традиційно одним із офіційних партнерів Фестивалю виступає АТ «ОТП Банк».

Ініціаторами проведення Фестивалю виступили Посольство Угорщини в Україні та Продюсерська агенція «Артмедіа», послідовно, вже котрий рік поспіль, реалізуючи мету популяризації Угорщини в Україні, поглиблення дружніх стосунків між українським та угорським народами, розвитку співпраці в культурній сфері, ознайомлення українців з кращими зразками угорського кінематографу.

Цьогорічний фестивальний репертуар, який сформовано за рекомендаціями Державної угорської агенції кіно Magyar FilmuniГі, представляє напрочуд різноманітну добірку фільмів жанру «романтичні комедії»: від запальної рок-н-рольної феєрії «Зроблено в Угорщині» режисера Гергея Фоньо до комедійного авантюрного трилера за участю популярних акторів Росії та Голлівуду під назвою «S.O.S Love! Контракт на мільйон доларів» від режисера Тамаша Шаша.

Відкриття Фестивалю відбудеться 16 травня, о 19.15 в кінотеатрі «Київ». Всі фестивальні фільми будуть демонструватися з 16 до 21 травня в залі «Сінематека» Культурного центру «Кінотеатр «Київ». Детальніше про стрічки, час показів та вартість квитків можна дізнатися на сайті Продюсерської агенції «АРТМЕДІА».

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація