UA

Визначено володаря головного призу від OTP Bank у рамках акції «Депозит 24/7»

Визначено володаря головного призу в рамках акції «Розраховуйтесь карткою «Депозит 24/7» та виграйте подорож!». Так, за результатами акції, щасливим власником туристичного сертифіката на 10 000 грн став Афанасьєв Іван Володимирович. Розіграш проводився методом випадкового відбору за допомогою спеціального програмного забезпечення.



Нагадаємо, що в період з 24 січня по 31 березня цього року ОТП Банк проводив акцію «Розраховуйтесь карткою «Депозит 24/7» та виграйте подорож!». У рамках акції кожен держатель депозитної картки «Депозит 24/7» міг виграти цінні призи: чотири сертифікати мережі КОСМО на 500 грн і головний приз – туристичний сертифікат на 10 000 грн.

Ми вітаємо переможця та бажаємо здійснити яскраву і незабутню подорож, для більшої зручності та комфорту якої слугуватиме депозитна картка від OTP Bank.

У карті «Депозит 24/7» об'єднані кращі властивості двох банківських продуктів - депозиту і платіжної карти, забезпечивши її власникам високий дохід на залишок на рахунку і цілодобовий доступ до коштів. Детальніше ознайомитися з перевагами та умовами депозитної картки «Депозит 24/7», а також заповнити он-лайн форму для її отримання, можна на сайті ОТП Банку.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація