UA

ОТП Банк – Абсолютний Фаворит Успіху 2012 у споживчому кредитуванні

ОТП Банк – Абсолютний Фаворит Успіху 2012 у споживчому кредитуванні

АТ «ОТП Банк» став Абсолютним Фаворитом Успіху 2012 у номінації «Споживчий кредит» за результатами незалежного рейтингового дослідження, проведеного в рамках щорічного Конкурсу торгових марок «Фаворити Успіху» в Україні. ОТП Банк також є лідером за результатами опитування споживачів у рамках даного конкурсу.

Конкурс торгових марок «Фаворити Успіху» з 2003 року проводить щорічні рейтингові дослідження з метою визначення найкращих, найбільш затребуваних торгових марок товарів та послуг. У публічному рейтингу беруть участь всі без винятку торговельні марки, офіційно присутні на ринку, у відповідних категоріях.

Переможці конкурсу визначаються за підсумками народного голосування, за участю трьох респондентських груп: Експертного Журі (професійних галузевих фахівців різного профілю), Журі Успішних Людей (публічних і відомих людей України, знаменитостей) і безпосередніх споживачів, які вказують свої персональні переваги, діляться думками, особистим досвідом та рекомендаціями на порталі FAVOR.com.ua. Отримані результати перевіряються незалежними аудиторами. Таким чином, даний рейтинг може вважатися реальним «зрізом» думок кінцевих користувачів оцінюваних послуг.

«Ми раді, що найвищу оцінку споживчі кредити ОТП Банку, представлені на ринку під брендом ОТП Кредит, отримали саме від споживачів наших послуг. Адже саме їх думка і рівень задоволеності є головним мірилом ефективності і якості нашої роботи. Ми зробимо все можливе, щоб і надалі відповідати очікуванням наших клієнтів, надаючи якісні, доступні та зручні банківські продукти», - зазначив член Правління АТ «ОТП Банк» Володимир Мудрий.

ОТП Кредит сьогодні є структурним підрозділом АТ «ОТП Банк» (Україна), яке займається розвитком споживчого кредитування. За час свого існування в якості фінансової компанії, ОТП Кредит накопичив багатий досвід і досяг значних результатів у розвитку продуктів і послуг в сегменті POS - кредитування, завоювавши позиції одного з провідних гравців ринку.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація