UA

Eurocar Finance – перша «ластівка» OTP Leasing у рамках запуску проекту фінансового лізингу автомобілів для фізичних осіб

З 4 квітня 2013 року лізингова компанія «OTP Leasing» спільно з компанією «Єврокар» запускає нову програму фінансового лізингу для фізичних осіб з вигідними умовами придбання автомобілів марки SKODA. Спільна програма, іменована «Eurocar Finance: Твій новий автомобіль SKODA за 24 години!», - це комплексний фінансовий продукт, щомісячний платіж за яким включає витрати на реєстрацію автомобіля, виплати в Пенсійний Фонд, страхові платежі, та передбачає ряд істотних переваг для клієнтів. З квітня програма стартує в Києві, в травні – запуск  в містах-мільйонниках.

Вигоди фінансового лізингу для клієнтів за програмою Eurocar Finance серед іншого включають: нижчі первинні витрати порівняно з кредитною програмою - економія близько 9%; невисокі лізингові платежі протягом строку лізингу; плаваюча ставка фінансування 10,69-11,69% (залежно від програми); авансовий платіж від 20% від вартості автомобіля; термін фінансування до 5 років; валюта фінансування - долари США. Крім того, страхові платежі КАСКО розподіляються на весь термін фінансування і включаються в щомісячний лізинговий платіж, а також щомісяця виплачується транспортний збір і виплати до пенсійного фонду.

Таким чином, фінансовий лізинг – повний комплекс послуг з придбання, супроводу та сервісного обслуговування автомобіля, який дозволяє отримувати задоволення від його експлуатації.

Клієнтам гарантуються швидкість і лояльність з боку лізингової компанії у прийнятті рішень, відсутність прихованих комісій і вибір зручної схеми погашення (ануїтет або стандартний графік).

Для фізичних осіб програма Eurocar Finance – це альтернатива кредиту. Повна вартість автомобіля виплачується протягом всього терміну лізингу, і в кінці строку клієнт має право оформити автомобіль на себе.

«Ми пишаємося тим, що можемо надати нашим клієнтам цей зручний і вигідний фінансовий продукт. У нас цікаві ставки, швидке прийняття рішень, широка мережа відділень по всій країні, де клієнт зможе придбати в лізинг бажаний автомобіль. Ми лояльні по відношенню до наших клієнтів, і головне - ми можемо і плануємо, на відміну від інших лізингових компаній, працювати з багатьма марками, забезпечуючи клієнтам вибір та альтернативне фінансове рішення», - зазначив Генеральний директор ТОВ «ОТП Лізинг» Андрій Павлушин.

Більш детальну інформацію про умови фінансування готовий надати відділ автомобільних продажів ОТП Лізинг за телефоном (044) 596-40-58.

ТОВ Лізингова компанія «ОТП Лізинг» була заснована в червні 2008 року як дочірнє підприємство АТ «ОТП Банк». «ОТП Лізинг» надає послуги високої якості та конкурентні умови фінансування. «ОТП Лізинг» є лідером з фінансування нового бізнесу в 2012 році і партнером найбільших компаній України в різних галузях економіки. «ОТП Лізинг» володіє повним набором інструментів для оптимізації лізингового процесу: швидкість і лояльність в прийнятті рішень, мінімальний перелік необхідних документів, кваліфіковане обслуговування та консультаційна підтримка.

ТОВ «Єврокар» – офіційний дистриб'ютор автомобілів SKODA в Україні. Підприємство працює з березня 2003 року і входить до Групи компаній Атолл Холдинг, яка є одним із провідних операторів на українському автомобільному ринку. Компанія «Єврокар» надає послуги через дилерську мережу SKODA, яка покриває всю територію України. В дилерській мережі SKODA представлений максимально повний спектр послуг при покупці автомобіля, запчастин і аксесуарів, а також послуг гарантійного та сервісного обслуговування. Дилерська мережа SKODA є однією з найбільших в Україні. Високий рівень якості послуг, що надаються ТОВ «Єврокар», підтверджується застосуванням системи менеджменту відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001:2008.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація