UA

Визначені володарі спеціальних призів від OTP Bank у рамках акції «Депозит 24/7»

Визначені володарі спеціальних призів – чотирьох сертифікатів мережі КОСМО на 500 грн, які розігрувалися серед учасників акції «Розраховуйтесь карткою «Депозит 24/7» та виграйте подорож!». Так, за результатами розіграшу, що відбувся 11 березня цього року, переможцями стали Бобик Віктор Миколайович, Назарова Світлана Іванівна, Тимошенко Ірина Василівна та Войтенко Євген Олександрович. Розіграш проводився методом випадкового відбору за допомогою спеціального програмного забезпечення.

Нагадаємо, що за умовами акції «Розраховуйтесь карткою «Депозит 24/7» та виграйте подорож!», що діє в період з 24 січня по 31 березня цього року, кожний власник депозитної картки «Депозит 24/7», який за період акції виконав хоча б одну трансакцію за карткою на суму від 200 грн, має можливість виграти цінні призи від OTP Bank. Чотири сертифіката мережі КОСМО на 500 грн вже знайшли своїх власників, а головний приз – туристичний сертифікат на 10 000 грн – буде розіграний по закінченню дії акції. А це означає, що у всіх власників картки «Депозит 24/7», які розраховуються карткою за будь-які товари та послуги, є шанс виграти омріяну подорож!

Ми вітаємо переможців першого розіграшу і сподіваємося, що виграні призи стали приємним доповненням до вагомих переваг карти «Депозит 24/7». Адже в цій депозитній картці ми поєднали кращі властивості двох банківських продуктів – депозиту і платіжної картки, забезпечивши її власникам високий дохід на залишок на рахунку і цілодобовий доступ до коштів. Крім того, всі депозити, розміщені в АТ «ОТП Банк», захищені Фондом гарантування вкладів фізичних осіб України.

Детальніше ознайомитися з перевагами та умовами депозитної картки «Депозит 24/7», а також заповнити он-лайн форму для її отримання, можна на сайті ОТП Банку.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація