UA

ОТП Банк надав фінансування компанії «Агродар ЛТД» у розмірі 48 мільйонів гривень

У березні 2013 року АТ «ОТП Банк» та ТОВ «Агродар ЛТД» (м. Олександрія) досягли домовленості про надання компанії фінансування на загальну суму 48 мільйонів гривень строком на 3 роки. Цільове використання – фінансування витрат компанії, пов'язаних з виробництвом і вирощуванням сільськогосподарської продукції.

«Однією з небагатьох галузей економіки, яка показує стабільне зростання продажів і високу рентабельність, є сільське господарство. Активний розвиток даної галузі досягається в основному за рахунок інтенсивного економічного зростання - збільшення елеваторних і виробничих потужностей, а також парку сільськогосподарської техніки. Впродовж багатьох років стратегія розвитку ОТП Банку передбачає кредитування аграріїв як мету номер один. 2013 не буде винятком», ‒ прокоментувала Алла Бініашвілі, Член Правління АТ «ОТП Банк».

ТОВ «Агродар ЛТД» є регіональним лідером із сільськогосподарського виробництва. Діяльність компанії реалізується на території Кіровоградської та Черкаської областей. Земельний банк компанії становить 16,2 тис. га. ТОВ «Агродар ЛТД» володіє власним елеваторним комплексом, займається розвитком тваринництва. Застосування сучасних методів сільськогосподарського виробництва дозволяє компанії досягати високих результатів діяльності.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація