UA

Нові переваги синергії ко-брендової карти Shell-OTP Bank

З 1-го березня в OTP Bank стартує акція для власників спільної платіжної картки Shell - ОTP Bank, в рамках якої учасники зможуть скористатися низкою додаткових переваг унікального ко-брендового продукту і взяти участь у розіграші головного призу – подорожі на всесвітній чемпіонат «Формула-1» у Монако.

Так, до існуючих можливостей картки MasterCard класу WORLD, що випускається ОТП Банком в рамках спільного проекту з компанією «Шелл» в Україні (мережа АЗС Shell), передбачено додаткові вигідні умови і подарунки. Зокрема, розраховуючись карткою Shell - ОTP Bank у період з 01.03.2013 по 31.05.2013, власники картки зможуть гарантовано отримати 10 літрів пального, додаткові 1000 SMART-балів відразу після активації картки, а також у період з 01.03.2013 по 31.12.2013 – можливість виграти головний приз - подорож на Гран-прі Формули-1 у Монако. Крім того, картка забезпечує вагомі фінансові переваги – можливість оформити кредитний ліміт до 60 000 грн і отримувати додатковий дохід у вигляді відсотків, що нараховуються на залишок коштів на картковому рахунку.

«Ми постійно розширюємо спектр переваг і можливостей спільної платіжної картки Shell - ОTP Bank, оскільки цей проект має для нас особливе значення. По-перше, він засвідчує нашу клієнтоорієнтованість – адже ми надаємо спеціальний вигідний платіжний інструмент для конкретної категорії клієнтів – користувачів мережі АЗС Shell. По-друге, ми, як соціально відповідальна установа, пишаємося співпрацею з міжнародною енергетичною компанією, яка у своїй діяльності послідовно дотримується принципів сталого енергозберігаючого розвитку і охорони навколишнього середовища, пропонуючи своїм клієнтам інноваційні види пального найвищої якості», - зазначив Володимир Мудрий, член Правління АТ «ОТП Банк».

Більш докладно з можливостями картки Shell-OTP Bank, а також умовами її оформлення можна ознайомитися на сайті АТ «ОТП Банк».

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація