UA

ОТП Банк запускає новий продукт готівкового кредитування

З 1 лютого 2013 року АТ «ОТП Банк», представлений на ринку споживчого кредитування під брендом «ОТП Кредит», пропонує споживачам скористатися унікальним фінансовим продуктом – готівковим кредитом, що поєднав усі можливі ринкові переваги. Так, за умовами даного продукту, ОТП Банк після укладання кредитного договору готовий надати клієнту кредит на суму до 25 000 грн на будь-які цілі на зручних умовах.

Для отримання кредиту клієнту необхідно здійснити лише кілька простих кроків: завітати до точки видачі кредитів ОТП Кредит (наразі це мережа магазинів «Епіцентр» та спеціалізовані кредитні бренд-зони I-POS); надати мінімум необхідних документів (для кредиту на суму до 20 000 грн - тільки паспорт та ідентифікаційний код, без довідки про доходи, поручителів та застави), пройти швидку процедуру прийняття рішення за кредитом та отримати бажану суму. Кредит видається позичальникам віком від 25 до 60 років на термін до 36 місяців, та погашається через зручну і розвинуту мережу каналів (від відділень ОТП Банку, «Укрпошти» і банків-партнерів до платіжних терміналів City-Pay та QIWI).

«Ми запровадили даний готівковий кредит, керуючись, насамперед, потребами наших клієнтів. Адже споживче кредитування має бути максимально зручним і доступним для споживачів, забезпечуючи їх потреби у коштах «тут і зараз». Інакше в ньому просто не має сенсу. Ми прагнемо, щоб за допомогою наших продуктів клієнти могли реалізовувати свої плани та мрії і покращувати якість свого життя вже сьогодні», - зазначив Володимир Мудрий, член Правління АТ «ОТП Банк».

Детальніше про умови кредитування за новою кредитною програмою можна дізнатися, зателефонувавши за телефоном гарячої лінії (044) 498-88-44, 0-800-300-031, або на сайті ОТП Кредит.

ОТП Кредит сьогодні є структурним бізнес-підрозділом АТ «ОТП Банк» (Україна), що займається розвитком споживчого кредитування. За час свого існування в якості фінансової компанії, ОТП Кредит накопичив великий досвід та досяг значних результатів з розвитку продуктів та послуг у сегменті POS – кредитування, ставши одним з головних гравців ринку.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація