UA

Організаційні зміни в ОТП Банку

Керівництвом АТ «ОТП Банк» було прийняте рішення про об'єднання бізнес-ліній «Роздрібний бізнес» і «Споживче кредитування» в рамках стратегічного проекту налагодження максимально ефективної взаємодії між бізнес-лініями після злиття банку і компанії «ОТП Кредит».

У рамках даного проекту, а також у зв'язку з тим, що Член Правління, який очолює роздрібний бізнес, Євген Іванович Настрадін прийняв рішення з 1 лютого 2013 року продовжити свою кар'єру в іншій фінансовій компанії, новий напрямок очолить Член Правління Володимир Стефанович Мудрий.

Володимир Мудрий приєднався до команди банку в 2005 році і обіймав посаду начальника операційного відділу Волинської філії. У 2010 році він очолив дочірню компанію «ОТП Кредит». 10 липня 2012 пан Мудрий увійшов до складу Правління АТ «ОТП Банк», очоливши напрямок споживчого кредитування.

«Ми висловлюємо подяку Євгену Настрадіну за його плідну роботу і бажаємо йому подальших професійних успіхів на новому місці. Що ж стосується об'єднаного напрямку, ми впевнені, що професійний досвід Володимира Мудрого дозволить досягти всіх поставлених цілей шляхом використання потенціалу обох бізнес-ліній», - зазначив пан Тамаш Хак-Ковач, Голова Правління АТ «ОТП Банк».

Очолювана паном Мудрим бізнес-лінія «Споживче кредитування», що представлена на ринку під брендом «ОТП Кредит», вже завоювала високу оцінку споживачів і експертів ринку, що підтверджується знаковими показниками її діяльності. Так, за 2012 рік частка ринку ОТП Банку в споживчому кредитуванні збільшилася на 50% порівняно з 2011 роком; з моменту запуску цього бізнесу банк залучив близько 500 тисяч клієнтів і налагодив відносини з понад 16 тис. партнерів у всіх регіонах України. Банком постійно розробляються нові унікальні і вигідні для клієнтів пропозиції та програми. А за підсумками голосування споживачів у рамках конкурсу «Фаворити Успіху - 2012» ОТП Банк посів першу рейтингову позицію у номінації «Споживчий кредит».

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація