UA

OTP BANK надав транш у рамках відкритої кредитної лінії компанії «Український продукт»

У грудні 2012 р. АТ «ОТП Банк» надав перший транш розміром 8 385 000 грн. в рамках поновлюваної кредитної лінії на загальну суму 10 000 000 грн. строком на один рік для компанії ПП «Український продукт». Партнери висловили націленість на довгострокове плідне співробітництво.

Приватне підприємство «Український продукт» є ексклюзивним дистриб'ютором ПрАТ «Геркулес» та займається реалізацією продукції даного виробника на території України. До його складу входять 22 філії і 7 представництв. Завдяки власному сучасному автопарку та наявності фірмового холодильного обладнання (ларі, банетти), продукція ПрАТ «Геркулес» широко представлена в торгівельній мережі по всій території України.

«Для нас надзвичайно важливо забезпечити підтримку вітчизняним підприємствам в сучасних ринкових умовах. Ми і надалі продовжуватимемо збільшувати обсяги фінансування як нових, так і діючих корпоративних клієнтів банку, особливо у сфері агропромислового комплексу», - відзначила Алла Василівна Бініашвілі, Член Правління, керівник корпоративної бізнес-лінії АТ «ОТП Банк».

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація