UA

OTP Bank пропонує КАСКО зі знижкою 25%

Нагадуємо, що до 27 грудня всі клієнти ОТП Банку можуть оформити КАСКО зі знижкою 25%. Застрахувати авто за 3/4 ціни клієнти можуть у всіх відділеннях банку, забезпечивши захист свого транспортного засобу і значно заощадивши на вартості такого страхового покриття.

За умовами акції з 25% знижкою надаються всі види полісів КАСКО: Стандарт, КАСКО 50/50 і КАСКО Регіон. Таким чином, клієнти можуть вибрати саме той тип покриття, який відповідає їх потребам і пріоритетам.

«Піклуючись про безпеку своїх клієнтів і пропонуючи найкращі та найвигідніші фінансові рішення, ОТП Банк підготував унікальну пропозицію, що поєднує і захист, і переваги для користувачів - КАСКО зі знижкою 25%. Це більше, ніж пропонують більшість страхових компаній. І ми хотіли б, щоб цим продуктом скористалися всі автомобілісти, які ще не застрахували своє авто, адже страховий захист на дорозі - це ще й важливий соціально відповідальний жест кожного свідомого громадянина», - зазначив Євген Настрадін, Член Правління АТ «ОТП Банк», який очолює роздрібний бізнес.

Для довідки, КАСКО (від іспанського слова casco - корпус) - це страхування автомобіля або іншого транспортного засобу від пошкоджень та / або угону, яке не включає страхування майна, що перевозиться (КАРГО), та відповідальності перед третіми особами (ОСАГО, ДГО) тощо. КАСКО - це добровільне страхування, яке підкреслює свідомість водія.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація