UA

OTP Bank ‒ «Фаворит» споживчого кредитування!

15 грудня 2012 завершився черговий цикл щорічного рейтингового дослідження в рамках Конкурсу «Фаворити Успіху», який визначив найбільш успішні торгові марки України 2012 року! За підсумками голосування OTP Bank посів першу рейтингову позицію в номінації «Споживчий кредит» і був визнаний найкращою і найбільш успішною українською компанією 2012 року в цій категорії!

За умовами рейтингу успіх компанії за трьома складовими оцінювали експерти (якість), публічні люди та знаменитості (популярність) і безпосередні споживачі (довіра). В онлайн-голосуванні, яке проводилося протягом усього року на порталі FAVOR.com.ua, свої оцінки конкурсантам дали понад 40 тисяч учасників з усіх регіонів України.

Ця перемога ОТП Банку, який представлений на ринку споживчого кредитування під брендом «ОТП Кредит», підкріплюється і відповідними показниками діяльності банку в цьому сегменті. Так, за 2012 частка ринку ОТП Банку в споживчому кредитуванні збільшилася на 50% порівняно з 2011 роком; з моменту запуску цього бізнесу банк залучив близько 500 тисяч клієнтів і налагодив відносини з понад 16 тис. партнерів у всіх регіонах України. Банком постійно розробляються нові унікальні і вигідні для клієнтів пропозиції та програми. Наприклад, в рамках співпраці з мережею магазинів побутової техніки «Фокстрот» ОТП Банк представлений на унікальній кредитній точці «Сучасні фінансові рішення», на якій у найближчій перспективі будуть пропонуватися не тільки споживчі кредити, але і більш комплексні фінансові рішення. А з початку грудня був запущений проект I-POS, який являє собою кредитну бренд-зону, де клієнти можуть скористатися комплексом фінансових послуг.

«ОТП Банк завжди розробляє свої сервіси і рішення, думаючи в першу чергу про споживачів цих послуг. Ми не пропонуємо клієнтам непотрібних «плюшок», а намагаємося максимально задовольняти їхні потреби. Даний рейтинг і висока оцінка клієнтів підтверджує, що Банк пропонує клієнтам саме те, що їм потрібно», - зазначив Володимир Мудрий, член Правління АТ «ОТП Банк», який очолює бізнес-лінію споживчого кредитування.

Керуючись підвищеним попитом на цей банківський продукт, ОТП Банк планує продовжувати нарощувати кредитний портфель у сегменті споживчого кредитування і в 2013 році, послідовно вдосконалюючи якість сервісу, поповнюючи пакет пропозицій і розширюючи географію своєї присутності.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація