UA

OTP BANK відкрив кредитну лінію компаніям Групи VALINOR

У жовтні 2012 р. АТ «ОТП Банк» відкрив поновлювану кредитну лінію строком на 3 роки на загальну суму 49 000 000 грн. для компаній ПАТ «Кам'яномостівcьке хлібоприймальне підприємство», ПАТ «ЛЕБІДЬ», ТОВ «ІМ.КЛ.ПЕТРОВСЬКОГО» та ТОВ «ЮТС-Агропродукт», які входять до Групи VALINOR. При укладанні угоди обидва партнери висловили націленість на довгострокове плідне співробітництво.

Група Valinor – одна з найбільших агропромислових груп у країнах СНД, яка займається вирощуванням, зберіганням і реалізацією різних с/г культур, зокрема пшениці, кукурудзи, ячменю, ріпаку та соняшнику.

У 2011 р. прибуток Групи склав 252,757 млн. дол. США, EBITDA – 121 млн. дол. США Земельний банк нараховує 358 тис. га, в тому числі на території Росії (235 тис. га) та України (123 тис. га).

«Ми і надалі будемо дотримуватися своєї принципової стратегії розвитку корпоративного банкінгу, кредитування національної економіки і вибудовування довгострокових партнерських відносин, як з новими, так і з існуючими корпоративними клієнтами банку», - зазначила Алла Василівна Бініашвілі, Член Правління, яка очолює корпоративну бізнес-лінію АТ «ОТП Банк».

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація