UA

ОТП Банк увійшов до десятки кращих банків для вкладників

Інформаційний портал «Банки.ua» опублікував депозитний рейтинг банків «Топ-10 банків, які цікаві вкладникам». Для проведення аналізу динаміки портфеля строкових коштів фізичних осіб використовувалися дані звітності банків за чотири останні квартали. За результатом отриманого ранжування, АТ «ОТП Банк» увійшов до десятки банків України, яким українські громадяни довіряють свої заощадження.

«Хоча ОТП Банк традиційно дотримується зваженої фінансово-кредитної політики, не пропонуючи «захмарних» відсотків, вирішальними аргументами для розміщення вкладів населення, на мою думку, стали висока якість обслуговування та широка лінійка пропонованих депозитних продуктів, надійність і високі репутаційні рейтинги банку», - зазначив Євген Настрадін, Член Правління АТ «ОТП Банк», який очолює роздрібний бізнес.

Слід зазначити, що лінійка депозитів ОТП Банку дійсно розроблена так, щоб задовольняти різні фінансові потреби клієнтів: від спеціальної пропозиції «25% річних за строковим депозитом з виплатою відсотків після закінчення дії договору» до нової депозитної картки – «Депозит 24/7», що поєднала кращі якості депозиту і платіжної картки – високий дохід на залишок на рахунку і цілодобовий доступ до коштів. Крім того, всі депозити вкладників банку захищені Фондом гарантування вкладів фізичних осіб України.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація