UA

ОТП Банк став призером конкурсу «Краще корпоративне медіа України - 2012»

16 листопада Асоціація корпоративних медіа оголосила результати чергового національного конкурсу «Краще корпоративне медіа України - 2012».

OTP Bank став призером у всіх категоріях корпоративного медіа, в яких номінувався.

Другого місця банк удостоївся за корпоративне видання категорії b2b - журнал «Private Banking» та банківську платіжну картку «VISA Platinum Debit». Третє місце ОТП Банк посів у номінації «Електронне видання» Ukrainian Market Flash.

За корпоративний календар «Картини угорського художника Міхая Мункачі» банк переміг у номінації «За професіоналізм, стиль та якість виконання». Кобрендингова картка МАУ перемогла у номінації «Професійна візуалізація та вдале інфографічне рішення», а перемогу у номінації за «Сучасний лаконічний дизайн та ефектну візуалізацію крос-брендинга» отримала ще одна банківська кобрендингова картка - Shell.

За звання кращих і символічну «зірку» змагалися 128 корпоративних проектів у 14 категоріях: корпоративний блог, корпоративний портал, електронне видання, корпоративний сайт, книга, дайджест, річний звіт, електронне корпоративне видання, банківська платіжна картка, корпоративна газета, корпоративне видання b2b, журнал для клієнтів, журнал для співробітників, корпоративний фільм та корпоративний календар.

Детальніше про конкурс та його результати читайте тут.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація