UA

OTP Bank підтримує унікальну експозицію Віктора Вазарелі в рамках ART KYIV contemporary 2012

З 1 по 11 листопада, під егідою Посольства Угорської Республіки в Україні та за фінансової підтримки АТ «ОТП Банк», вперше в Україні буде представлено роботи світового класика сучасного мистецтва, засновника оптичного мистецтва («оп-арт») Віктора Вазарелі. Виставка «Творча спадщина і міф Віктора Вазарелі» відбудеться на VII Міжнародному форумі ART KYIV contemporary 2012, в рамках Спеціального проекту на Угорській платформі в Мистецькому Арсеналі. Очікується, що даний захід стане одним із найяскравіших подій угорської культури в українській столиці, адже значення явища «оптичних ілюзій» Віктора Вазарелі для розвитку сучасного мистецтва, а також будівництва і дизайну, важко переоцінити.

Експозицію складуть твори з приватної колекції угорського колекціонера пана Тібора Чепеі, який був другом Вазарелі, і якому художник доручив поширювати ідеї його творчості.

«Ця виставка є знаковим втіленням покликання для всіх залучених сторін: для пана Чепеі, який продовжує популяризацію художньої спадщини свого друга; для Посольства Угорщини в Україні, яке здійснює культурне представництво угорського народу; та, звичайно, для ОТП Банку, який послідовно і вже традиційно підтримує подібні ініціативи, тим самим реалізуючи свою ціннісну місію підвищення громадянських і культурних стандартів», - охарактеризувала виставку Маргарита Бондаренко, PR Директор АТ «ОТП Банк».

Відкриття виставки відбудеться у Києві 1 листопада 2012 року, після чого колекція буде показана в Одесі і ще кількох великих містах України. Детальніше про проект та експозицію можна дізнатися на сайті Мистецького Арсеналу artarsenal.in.ua.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація