UA

Двадцять відділень OTP Bank приєднуються до «золотої» мережі

Починаючи з 17 вересня 2012 року ще 20 відділень банку будуть здійснювати операції з продажу банківських металів. У відповідь на ринкові тенденції та реагуючи на збільшення попиту, банк розширив до 32 кількість відділень, де відтепер можна придбати готівкові банківські метали.

Наразі у кожному обласному центрі України банк здійснює операції з готівковими та безготівковими банківськими металами. Детальніше про переваги того чи іншого виду: https://www.otpbank.com.ua/privateclients/bank-metals/.

«Зазначимо, що банківські метали, зокрема, золото, були та залишаються не лише надійною, а  й вельми прибутковою інвестицією. Про це свідчить як постійне зростання ціни на золото, так і закупівлі банківських металів центральними банками провідних країн світу. А протягом серпня 2012 року ціна на золото зросла на 7%» - говорить В’ячеслав Фоменко, керівник проектів відділу активно-пасивних продуктів банку.

Більшість аналітиків прогнозують зростання ціни на банківські метали на 20% у доларовому еквіваленті до середини 2013 року, що у сукупності із очікуваною девальвацією гривні, дозволить інвесторам суттєво збільшити свої активи (як за рахунок зростання ціни на золото, так і за рахунок подорожчання долару США відносно гривні).

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація