UA

ОТП Лізинг отримав 70 млн доларів від OTP Bank Plc.

Лізингова компанія «ОТП Лізинг» отримала нову кредитну лінію у розмірі 70 млн доларів від OTP Bank Plc. (Будапешт).

Кредитна лінія буде використовуватися для фінансування договорів лізингу легкових і вантажних автомобілів, сільськогосподарської техніки, вантажних вагонів і технологічного устаткування, строком до 5 років в доларах США.

«Ми плануємо використовувати ці кошти до кінця 2012 року на програми лізингового фінансування для українських компаній. Надана нам кредитна лінія є реальним свідченням реалізації довгострокової стратегії розвитку ОТП в Україні а також нашого внеску в розвиток української економіки» - говорить генеральний директор ТОВ «ОТП Лізинг» Андрій Павлушин.

Крім того, компанія володіє повним набором інструментів для оптимізації лізингового процесу: скорочений перелік необхідних документів, швидкий розгляд заявок та прийняття рішення, збільшені ліміти фінансування (до 12 млн дол. США), кваліфіковане обслуговування і т. ін.

Лізингова компанія ТОВ «ОТП Лізинг» була заснована в червні 2008 року як дочірнє підприємство АТ «ОТП Банк». Основним напрямком діяльності компанії є надання послуг з довгострокового фінансового та оперативного лізингу. Компанія активно працює як з великим, так і з середнім корпоративним бізнесом.

Компанія входить в трійку лідерів серед лізингових компаній, представлених на українському ринку згідно з даними Асоціації лізингодавців України. У першій половині 2012 року компанія «ОТП Лізинг» посіла друге місце за обсягами нового бізнесу. Станом на кінець 1-го півріччя 2012 року активи компанії становили 877 798 млн грн.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація